Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 65,- | verzendkosten € 3,95 (NL)
 

 

0 producten

 

Veel gestelde vragen

Hoe snel is mijn bestelling er?
Als je bij ons een bestelling plaats, proberen wij dit binnen drie tot vijf werkdagen bij je te hebben. Nadat het pakket is aangeboden aan PostNL, ontvang je ook een email of een berichtje met daarin een track en trace link.

Mocht er iets misgaan zullen wij contact met je opnemen.

Hoe kan ik een product ruilen?
Dat kan uiteraard altijd bij ons in de winkel dan helpen we je iets vervangend te vinden en je kan daar ook passen in onze paskamer. Op de shop ruilen we niet, alleen in de winkel. Wil je toch ruilen, dan zal je het artikel eerst retour moeten zenden en een nieuw artikel bestellen. Dit kan binnen 10 dagen.

Mag ik Sale artikelen retourneren?
Sale/ afgeprijsde items mogen niet geretourneerd worden.

 
Krijg ik het volledige bedrag retour gestort?
Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen storten wij het bedrag direct retour naar je bank, op de rekening die ook is gebruikt tijdens het plaatsen van jouw bestelling. De verwerkingstijd hiervan is ongeveer 14 dagen.
Indien je de gehele bestelling retourneert, ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending retour. Als je een deel van de bestelling retourneert, dan ontvang je de verzendkosten van de heenzending niet retour.

Bestellingen boven de €65 worden gratis verzonden.

Indien een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de €65 uit, dan worden er alsnog verzendkosten aangerekend.

Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel of artikelen.

Let op! De retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.
Betaald met een tegoedcode,  je ontvangt geen geld retour maar een tegoedcode.
 
Moet ik een account aanmaken om te kunnen winkelen?
Nee, om bij te kunnen winkelen, heb je geen account nodig. Het is ook mogelijk te bestellen zonder dat je met een account bent geregistreerd.

Hoe wordt de veiligheid van mijn betaling gegarandeerd?
Dankzij onze beveiligingssoftware met een server met SSL-codering zijn je gegevens beschermd tegen ongeoorloofde toegang en manipulatie.

Kan ik binnen het betalingsproces terugkeren naar vorige stappen?
Binnen het betalingsproces kun je op elk moment afzonderlijke stappen teruggaan. Bijvoorbeeld om je gegevens nog eens te bekijken of indien nodig te wijzigen.

Kan ik in termijnen betalen?
Op dit moment bieden wij de mogelijkheid “Betalen in termijnen” helaas niet aan.

Hanteren jullie verzendkosten?
Bestellingen vanaf €65 worden gratis verzonden. Daaronder rekenen wij €3,95 inclusief BTW voor de verzending.

Bestellingen in Soest  & Soeterberg en Baarn worden gratis bezorgd.

Hoe gaat dit in praktijk?

Plaats je bestelling op onze webshop en vul je gegevens in klik op VOLGENDE en de webshop geef jouw de keuze. Naar aanleiding van je adres en postcode krijg je de keuze om gratis te laten bezorgen. Je krijgt van ons een berichtje hoe laat je het pakketje kan verwachten. 

 

 

Wat is de nieuwsbrief en welke voordelen kan deze me geven?
Onze nieuwsbrief per email houdt je op de hoogte van leuke acties en Sale in de online shop en informeert je daarnaast over de laatste trends. Je blijft met onze nieuwsbrief up-to-date over nieuwe artikelen, trends, waardebonnen, Sale en andere acties. frequentie is 1x per maand of voor elke Sale periode.