Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 65,- | verzendkosten € 3,95 (NL)
 

 

0 producten

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar kan gebeuren! Lees hieronder hou je jou bestelling kunt retourneren.

Voordat je een bestelling terug stuurt, graag even een e-mailtje te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, ordernummer.

Retourneren kan binnen 10 dagen. Het artikel moet binnen 10 dagen na verzenden bij ons in de winkel in goede orde zijn ontvangen. Daarna vervalt het recht op terug betaling van u bestelling.

LET OP !!!!!!

Indien je de gehele bestelling retourneert, ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending retour.
Als je een deel van de bestelling retourneert, dan ontvang je de verzendkosten van de heenzending niet retour.

Bestellingen boven de €65 worden gratis verzonden.

Indien een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de €65 uit, dan worden er alsnog verzendkosten aangerekend.

Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel of artikelen.

LET OP!!!!! is de verzending gratis dan zijn de retour kosten voor de consument.

VERZENDEN TOT 1 juni 2020 IS GRATIS 

     VERZENDEN GRATIS

RETOUR KOSTEN ZIJN VOOR DE CONSUMENT.

Tijdens de Sale of afgeprijsde artikelen  kunt u helaas niet retourneren.

Terugbetaling van uw geld geschied binnen 1 week, ex verwerkingstijd bank.(we storten geld terug op de rekening waarmee betaald is).
 
Uiteraard kan je het artikel ook retour brengen bij ons in de winkel, de betaling zal dan ook via je rekeningnummer terug worden gestort.

Retour versturen.
Download het retourformulier. Vul het retourformulier in en voeg deze met bon toe aan het pakket dat je retour wilt sturen. Bewaar het verzendbewijs goed.
Als het pakketje klaar is gemaakt voor verzending, kun je het inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor om het (op eigen rekening) te verzenden.


Als je nog vragen heeft kunt u contact opnemen via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.