Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 65,- | verzendkosten € 4,95 (NL)
 

 

0 producten

Retour voorwaarden

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar kan gebeuren! Lees hieronder hou jij jouw bestelling kunt retourneren.

Voordat je een bestelling terugstuurt, graag even een e-mailtje te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, ordernummer.


Retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

  • Sale items mogen niet geretourneerd off geruild worden.
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn.
  • Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen en sieraden te retourneren.
  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Gedragen, beschadigde of gewassen artikelen worden niet aanvaard.
  • Het artikel dient compleet te zijn, voorzien van de originele labels en verpakking.
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven problemen die zijn ontstaan na het wassen van een product valt onder eigen verantwoordelijkheid.

Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan, behouden wij het recht om retourzendingen te weigeren. Wij zullen niet overgaan tot terugbetaling.


Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
Bewaar de track en trace code tot dat uw retour volledig is verwerkt en u het bedrag op uw rekening hebt ontvangen.


Bestellingen vanaf een totaalbedrag van 65 euro worden gratis verzonden.

Indien een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 65 euro uit, dan worden er alsnog verzendkosten aangerekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel of artikelen.

Het bedrag van het product, zal zo snel mogelijk binnen 14 dagen na ontvangt van de retourzending terug betaald worden op de rekening waarmee betaald is.

 Retour versturen.
Download het retourformulier. Vul het retourformulier in en voeg deze met bon toe aan het pakket dat je retour wilt sturen. Bewaar het verzendbewijs goed.
Als het pakketje klaar is gemaakt voor verzending, kun je het inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor om het (op eigen rekening) te verzenden.


Als je nog vragen heeft kunt u contact opnemen via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.